В началото на днешното пленарно заседание председателят на Народното събрание

...
В началото на днешното пленарно заседание председателят на Народното събрание
Коментари Харесай

Явор Нотев е освободен като зам.-председател на парламента

В началото на днешното пленарно съвещание ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева разгласи, че Явор Нотев е освободен като заместник-председател на Народното събрание след неговото овакантяване на ПГ "Обединени патриоти ".
На същото съображение е освободена Маргарита Николова като заместник-председател на парламентарната комисия по икономическа политика и туризъм, Николай Александров като заместник-председател на комисията по бюджет и финанси и Станислав Станилов като заместник-председател на комисията по културата и медиите. Миналата седмица четиримата депутати от "Атака " подадоха заявки за овакантяване на ПГ "Обединени патриоти " след изключването от нея на водача на "Атака " Волен Сидеров, на Десислав Чуколов и Павел Шопов.
Народното събрание ще прегледа през днешния ден на първо четене промени в Закона за локалното самоуправление и локалната администрация. В програмата на Народното събрание е и Законопроектът за одобрение на Протокола за изменение на Конвенцията за отбрана на лицата при автоматизираната обработка на персонални данни и Годишният отчет за положението на националната сигурност на Република България през 2018 година
Първа точка в четвъртък ще е второто четене на промени в Закона за лова и запазване на дивеча. След това депутатите ще обсъдят на първо четене промени в Закона за чистотата на атмосферния въздух и на второ четене промени в Закона за електронните известия.
В петък депутатите ще прегледат на първо четене промени в Закона за електронното ръководство. След това е очакван постоянен парламентарен надзор.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР