В началото на днешния ден най-известната телевизионна болница отвори за

...
В началото на днешния ден най-известната телевизионна болница отвори за
Коментари Харесай

Феновете на „Откраднат живот“ за първи път прекрачиха прага на „Св. Анастасия“

В началото на днешния ден най-известната телевизионна болница отвори за първи път порти за огромните почитатели на „ Откраднат живот “ . „ Тук се случва магията на историята, която се гради с помощта на целия екип. Радваме се, че през днешния ден ще може да ви покажем най-интересните кътчета от новата болница, която към този момент се трансформира в наш дом “, описа Марта Вачкова, която посрещна феновете в компанията на режисьорите Павел Веснаков и Димитър Димитров. В обиколката се включих а Неда Спасова , Наум Шопов и Дани Рашев , които припомниха някои от сниманите подиуми в „ Откраднат живот: Любовта лекува “, както и любопитни истории от снимачния развой. „ По време на фотоси открих киста на човек, който играеше пациент – несъмнено, посъветвах го да отиде на обзор “, показа Наум Шопов по време на специфичния тур.
 Откраднат живот NOVA
Тази седмица героите на „ Откраднат живот: Любовта лекува “ ще се изправят против някои от най-сериозните тематики в човешкия живот. Разполагайки с истината за тайната връзка на лекар Стилянова, доцент Захариев ще потърси съвет за бъдещите си решения от доцент Банков.

Междувременно Галя ще научи от Орлин , че той към този момент е провел сериозен диалог с Поли, а взаимното им бъдеще към момента е неизяснено. В болничното заведение ще се появи Пепе – синът на лекар Карагьозов, чиято диагноза ще бъде поверена на доцент Банков. Резултатите ще го провокират да замине за Германия, с цел да приказва персонално с Христо като другар и сътрудник.
 Откраднат живот NOVA-->
Не пропускайте „ Откраднат живот: Любовта лекува “ от вторник до четвъртък в 20:00ч. по NOVA.
 Откраднат живот NOVA
Повече вести ще откриете на и на формалната страница на сериала във, а всички епизоди можете да видите единствено в.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР