В началото на декември в Русе ще бъдат запалени светлините

...
В началото на декември в Русе ще бъдат запалени светлините
Коментари Харесай

В Русе започнаха подготовката за празниците

В началото на декември в Русе ще бъдат запалени светлините на Коледната елха и ще бъде даден стартът на Коледно-новогодишния фестивал. На 3 декември ще се открият краткотрайните базари за продажба на коледни елхи, щандовете за дегустация на скара и пелин, и на пакетирани захарни и шоколадови произведения.
На 10 пункта в крайдунавския град ще има обособени зони за продажба на коледни елхи. Определените места ще бъдат: две до Халите, пред Гимназията по корабостроене, на площад „ Възрожденски “, пред блок „ Олимп “ и на ул. „ Зорница “ в кв. „ Чародейка “. Коледни дръвчета ще се продават и против централния вход на Кооперативен пазар на ул. „ Шипка “, пред Вазата в Парка на младежта и по улица „ Борисова “ в пресечките с улиците „ Братя Симеонови “ и „ Николай Здравков “.
Пред няколко заведения и магазини за хранителни артикули ще има щандове със скара, пелин, шоколадови произведения и плодове. Търговската активност навън ще бъде позволена до 7 януари 2019 година, а заявки за нея могат да се подават от 22 ноември в Центъра за осведомително и административно обслужване.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР