В началото на декември миналата година Марина Войкова - носителка

...
В началото на декември миналата година Марина Войкова - носителка
Коментари Харесай

Марина Войкова показа супер фигура по бански само 6 месеца след раждането - slava.bg

В началото на декември предходната година Марина Войкова - носителка на купата за най-красива българка през 2015 година, стана майка за първи път. Тогава тя даде живот на дребната Алегра, чието лице сподели на феновете си чак в през март т.г.

Майката може и да избира да пази персоналното пространство на своята наследница, като не качва нейни фрагменти в обществената мрежа, само че продължава да споделя свои изображения... И то какви. Последната ѝ обява, появила се преди часoве, разкрива, че брюнетката още веднъж е влезнала в страхотна форма, освен това единствено шест месеца откакто роди.

На фотографиите, качени в персоналната ѝ Инстаграм страница, Войкова театралничи в черен бански костюм от две елементи, разкриващ прелестната ѝ фигурата, поддържана с интензивни тренировки. На фотосите ясно се виждат стегнатите ѝ мускули на корема. Светлооката красавица, която е от Елин Пелин, е заложила на изцяло естествена визия, заставайки пред обектива без грим, предва Dir.bg.

Марина и Давид си сподели "Да " на сватбена гала в стеснен кръг, която се организира през февруари 2019 година в София, точно на деня на влюбените - Свети Валентин.

Няколко месеца по-рано - през октомври 2018 година, Бонев ѝ направи сантиментално предложение за брак, тъкмо като по филмите. Тогава те бяха на отмора в екзотичния остров Пукет, Тайланд, където той я изненада на плажа с огнен надпис на британски: "Ще се омъжиш ли за мен? ".

За обстоятелството, че ще стават родители, се заприказва за първи път в края на юни т.г., до момента в който бяха на почивка в гръцкия курорт Порто Карас. Снимките, които споделиха от престоя си, разкриха закръгленото коремче на брюнетката. По това време те не потвърдиха информацията, че чакат дете, само че техни близки разкриха, че Марина желае да стане майка.

През септември всички подозрения за бременността се потвърдиха, когато миската показа кадър, на който театралничи с необятна раирана рокля в бяло и черно до шадраван, като обгръща нежно с ръце наедрялото си коремче.

ВИЖТЕ СНИМКИТЕ ТУК!!!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР