В началото на декември една голяма природозащитна организация - Българското

...
В началото на декември една голяма природозащитна организация - Българското
Коментари Харесай

Земя под заКРИЛА - една кампания с кауза

В началото на декември една огромна природозащитна организация - Българското сдружение за отбрана на птиците, поде необикновена дарителска акция. Каузата е пазаруване на към 100 декара аграрни земи в Сакар планина за запазване на царския орел и други два редки скотски типа - ловния сокол и европейският лалугер. Инициативата започва с информационна акция в интернет, показваща трите типа в градска среда, а посланието е " Не ми е тук мястото. Помогни ми да го намеря ". Идеята и реализацията ѝ са на рекламната организация DNA. За концепцията беседваме с Розалина Темелкова, груп акаунт шеф в креативната организация.

Царски орел над София, ловджийски сокол на перваз в жилищен квартал, лалугер в метрото… Защо " поканихте "  трите типа в града, какво " желае да каже създателят "?

Искам да стартира с това, че за нас работата по тази акция е същинско наслаждение. Благодаря доста на Българското сдружение за отбрана на птиците за доверието. Рядко се случва да работим за Неправителствени организации, а подобен вид клиенти нормално дават независимост на креативния екип да се развихри, въпреки и постоянно в границите на непретенциозен бюджет. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР