В началото на август всички футболни фенове се забавляваха с

...
В началото на август всички футболни фенове се забавляваха с
Коментари Харесай

Обамеянг си научи урока. Закопча трофея с колан

В началото на август всички футболни почитатели се забавляваха с несръчността на капитана на " Арсенал " Пиер-Емерик Обамеянг. След като неговият отбор победи " Челси " във финала за Купата на Англия, той съумя да... разглоби красивия трофей.

Но към този момент си е научил урока!

И след мача за " Къмюнити шийлд ", в който " Арсенал " победи след осъществяване на дузпи против първенеца от предишния сезон " Ливърпул ", националът на Габон взе всички защитни ограничения. Този път спечелилите си потеглиха от " Уембли " с голям шит. Той още веднъж беше поверен на Обамеянг, в ролята му на капитан, който не се отделяше от него, а в рейса му постави... колан.

This guy

Be careful with the now,

aubameyang97 on Instagram
— Arsenal (@Arsenal)

" Така няма по какъв начин да го изпусна! ", изясни футболистът в късото видео.

Настроението след извоювания край беше на равнище! Въпреки че Обамеянг остана без орден. Просто уредниците не бяха решили какъв брой броя от оценките да оставят на футболистите, които се самонаграждават поради пандемията от ковид.



Двубоят за " Къмюнити шийлд " по традиция постави началото на новия футболен сезон в Англия. За 16-и път в своята история " Арсенал " победи в мача, който опълчва носителя на Купата и първенеца.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР