В началото на април звездата на италианския шампион Ювентус и

...
В началото на април звездата на италианския шампион Ювентус и
Коментари Харесай

Вратар за тренировките с Роналдо в изолация: Не можех да споделя дори на родителите ми!

В началото на април звездата на италианския първенец " Ювентус " и португалския футбол - Кристиано Роналдо, си навлече гнева на управляващите в своята татковина, откакто организира открита подготовка, макар изключителните ограничения. Тогава той бе сниман да поддържа форма на стадион в Мадейра дружно с вратар, евентуално от школата на локалния " Насионал ".

Близо месец по-късно догатката се удостовери, а 18-годишният Филипе Гонсалвеш даде изявление за " А Вола ", в което описа повече. Младокът съобщи, че бил помолен от клуба, след заниманията пък имал възбрана да споделя даже с родителите си.
Роналдо си навлече гнева на управляващите в Португалия с подготовка на стадион Действията му получиха отрицателен отзив


" Реших, че става дума за работа с първия тим. Бяхме с моя съотборник Уго Моска и не можехме да повярваме, че на терена е Кристиано Роналдо. Изглеждаше като сън. Спогледахме се и останахме безмълвни ", споделя Гонсалвеш.

Младият вратар организира 10 тренировки с Роналдо, а първоначално има възбрана да споделя за тях даже с най-близките си.

" Не можех да кажа на никого. Беше ми неразрешено. Официалната информацията бе, че " Насионал " се е завърнал към тренировките. И родителите ми мислеха по този начин! Беше полуда! Казах им едвам когато медиите схванаха. "

Гонсалвеш добавя, че в заниманията се присъединил и синът на Роналдо - Кристиано-младши. " Има качествата - отлична техника, мощен удар. Доста добър е за възрастта си. На прав път е. ", споделя Филипе.

18-годишният пазач споделя и за изгубен бас с Роналдо.

" В края на всяка подготовка стреляхме 5 или 10 пъти към напречната греда. Обзалагахме се, че който загуби, ще заплати 1 евро или 5 евра на останалите двама, той го предложи. Загубих на първата подготовка, само че нямах пари в себе си. Нямах концепция какво ще се случи. На идващия ден платих на Роналдо. Дадох му едно евро и споделих " Обещаното би трябвало да се извърши ".

Гонсалвеш и Моска получили по 100 евро от Роналдо за тренировките, само че и двамата са безапелационни, че по-важното в тази ситуация е опцията да работят със суперзвездата.

" Спасих няколко от неговите удари, само че не можете и да си визиите какъв брой са мощни и добре пласирани. Тренира и директни свободни удари, както и дузпи. Сподели, че разучава вратаря преди дузпа. И въпреки всичко е непредсказуем - и да знаеш къде ще стреля, мъчно можеш да се намесиш ", приключва късметлията Гонсалвеш.
Роналдо: Бъдете признателни за нещата, които имат значение! Португалецът насочи нов прочувствен апел в обществените мрежи
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР