В началото на април 2021 година кралица Елизабет II и

...
В началото на април 2021 година кралица Елизабет II и
Коментари Харесай

Падна 74-годишна неочаквана тайна за принц Филип

В началото на април 2021 година кралица Елизабет II и цялостен Англия потънаха в тъга. Причината бе гибелта на принц Филип.

След гибелта му започнаха да изплуват секрети и любопитни детайлности за неговия живот и всекидневие, които съумяха да изненадат мнозита. Наред с прецизното обмисляне на личното му заравяне, херцогът на Единбург пазел в загадка и други свои странности и привички.

Сега, другар на принц Филип издаде една от неговите така наречен секрети.

„ Сватбата на Филип и Елизабет бе през 1947 година в Уестминстърското абатство. Тогава той бе с доста красиви, маркови, черни обувки. Сватбата им бе преди 74 години “, споделя приятелят на починалия херцог лорд Каран Билимория, който е лорд Каран Билимория.

„ Преди 1-2 години бяхме на едно събитие дружно. Наведох се, с цел да завържа връзките на обувките си и му споделих какъв брой доста одобрявам неговите, а той шокиращо ми сподели „ Знаеш ли, че това са сватбените му обувки! “. Остана повече от сюрпризиран “, спомня си лорд Билимория.
Снимка Архив: ЕРА/БГНЕС  Падна 74-годишна непредвидена загадка за принц Филип

Той добави, че принц Филип му споделил, че на съвсем всички публични събития постоянно бил точно с тези обувки.

„ Дори не мога да си показва какъв брой пъти тези обувки са били преработени от обущар “, добавя приятелят на починалия принц.

„ Това единствено потвърждава какъв брой спестовен бе той. Мнозина го упрекваха, както и цялото кралско семейство, в разточителство, само че това въобще не бе правилно. Филип бе спестовен човек – историята с черните му кожени обувки го потвърждава. Той знаеше по какъв начин да бъде „ втори “ – постоянно зад кралицата, само че паралелно с това бе и първи колкото за това да ѝ бъде опора, да ѝ оказва помощ и да бъде постоянно няколко крачки зад нея “, споделя още лорд Каран Билимория.
Снимка Архив: ЕРА/БГНЕС  Падна 74-годишна непредвидена загадка за принц Филип

Всъщност, починалият принц Филип не е единственият спестовник в кралското семейство. Самата кралица Елизабет II също употребява множеството си тоалети неведнъж, само че ги съчетава по толкоз ловък метод, че никой не схваща. Две от децата ѝ – принц Чарлз и принцеса Ан, също дълги години изнасят едни и същи връхни облекла. „ В това отношение Чарлз и Ан са се метнали на татко им “, споделя с усмивка лорд Каран Билимория.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР