В началото на 49 Народно събрание политическите сили очертаха своите

...
В началото на 49 Народно събрание политическите сили очертаха своите
Коментари Харесай

Какви са основните приоритети на политическите сили в началото на 49-ото НС?

В началото на 49 Народно заседание политическите сили обрисуваха своите съществени цели във връзка с бъдещето на страната и сформирането на постоянен кабинет.

От ГЕРБ-СДС обявиха, че с цел да се излезе политическата рецесия е належащо взаимно почитание и допустими взаимни отстъпки.Десислава Атанасова разяснява, че решението на политическата рецесия не може да се случи по комфортен за партиите метод.

От „ Продължаваме промяната – Демократична България “ и „ Възраждане “ разясниха, че имат подготвеност да предложат свои кабинети.

Кирил Петков разяснява, че обединението е подготвена да предложи държавно управление с втория мандат. Той посочи, че в случай че ГЕРБ въпреки всичко съумеят да създадат постоянен кабинет, депутатите от групировката ще останат градивна съпротива.

Костадин Костадинов разяснява, че партията има вид за държавно управление и бюджет и еготова да беседва с всички политически сили по няколко съществени целта.

От Движение за права и свободи прецизираха, че са подготвени за разговор за сформиране на държавно управление.Мустафа Карадайъ съобщи, че Движение за права и свободи са подготвени за разговор за сформиране на постоянен кабинет с явен небосвод и две съществени задания – правене на бюджет и подготовка на локалните избори.

Българска социалистическа партия обрисуваха главните цели, по които ще водят диалози.В декларацията на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова насочи рецензии към президента Румен Радев за неналичието на държавен бюджет.

От Има Такъв Народ обявиха, че ще вземат практични решения и ще поддържат всяко деяние, което е от изгода за българските жители.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР