В началото на 2023 година отборът на Уилямс привлече един

...
В началото на 2023 година отборът на Уилямс привлече един
Коментари Харесай

Феновете избират разцветката на Уилямс за Сингапур, Япония и Катар

В началото на 2023 година тимът на Уилямс притегли един от най-легендарните спонсори в историята на моторните спортове – Gulf Oil.
 Уилямс притегли един от най-разпознаваемите спонсори в моторните спортове Уилямс притегли един от най-разпознаваемите спонсори в моторните спортове
Разбира се с тази вест незабавно се появиха слуховете, че Уилямс ще употребява прословутата разцветка на петролната компания, която се свързва с триумфите на Форд и Порше в Льо Ман през 60-те и 70-те години на предишния век. Очакванията бяха тези цветове да се появят в Монако тази седмица, където през 2021 година Макларън взе участие с разцветката на Gulf Oil.

Това обаче няма да се случи, само че през днешния ден стана ясно, че Уилямс въпреки всичко ще употребява цветовете на Gulf Oil, освен това в общо три надпревари във втората половина на сезона. Тимът от Гроув ще смени своята общоприета разцветка за уикендите в Сингапур, Япония и Катар, в които ще употребява цветовете на Gulf Oil.

Точната разцветка ще бъде определена от почитателите на Уилямс, които в идващите дни ще имат опцията да гласоподават на уеб страницата на тима, където има общо четири оферти. Гласуването ще бъде на два стадия (полуфинали и финал). Първият полуфинал е от през днешния ден до 4 юни, вторият ще бъде от 5 до 11 юни, а финалът ще започва на 12 юни и ще продължи до 23 юни.

В първия полуфинал една против друга се изправят разцветките – Bolder than Bold и Contemporary. Вторият полуфинал ще бъде сред Visionary и Heritage. Именно Heritage е разцветката, която е най-близко до тази, която се употребява от Макларън през 2021 година.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР