В началото на 2023 г. в няколко медии излезе списък

...
В началото на 2023 г. в няколко медии излезе списък
Коментари Харесай

Нови секс тенденции разцепват 2023: Виж какво и как да правиш, за да си в тренда

В началото на 2023 година в няколко медии излезе лист с най-ярките секс трендове, които ще набират мощ през идващите 365 дни, а ние нямаше по какъв начин да не ви ги споделим:

3 OnlyFans новият Инстаграм

Естествено преди всичко в класацията се подреди платформата OnlyFans. Оказа се, че всички мъже и дами, които имат профил там до толкоз разпалват възбудата на почитателите, че тотално детронират до скоро известните инстаграм секси котета. Затова сексолозите поучават да се пробваме в OnlyFans даже за ден, с цел да запалителен фитила на половинката със секси мокри фрагменти.

Виж още: Кайли vs Селена: за какво стана такава драма за едни вежди? 

2 Karezza секс

Karezza сексът е новото 20 в сладките удоволствия. Това в действителност е секс техника, в  която не се цели достигането до оргазъм, а невероятното преживяване преди този момент. В тази секс дисциплинираност на сътрудниците не им е значимо дали ще свършат или не. Те желаят да си доставят велико наслаждение с любовната игра. Тенденцията става изключително вайръл с книгата на Алис Бънкър Стокхам Karezza: The Ethics of Marriage. Ако сте решили да се пробвате би трябвало да знаете, че докосванията, целувките, галенето и всичко, което прави резултата УАУ – тук се включват с цялостна мощ.

1 Swing празненство

Това развлечение за двойки е остаряла наклонност, която обаче се завръща с цялостна мощ през 2023 година Цялата цака на суинг секса е вашата двойка да си избере друга двойка, с която желае откровено да се позабавлява. Каните ги на неутрална територия и – или просто се гледате взаимно до момента в който вършиме секс или разменяте сътрудниците. Суингърите се гордеят, че си имат желязно доверие и в никакъв случай не изневеряват с другите половинки. Те се забавляват, а след това двойката продължава да се обича дружно и безусловно.

Виж още: Скандалната Теодора от " Ергенът " загатна: Открила е любовта след шоуто

Изображение: iStock Photos

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР