В началото на 2020 г. ще започне производството на новия

...
В началото на 2020 г. ще започне производството на новия
Коментари Харесай

"Тесла" започва производството на кросоувъра си през 2020 г.

В началото на 2020 година ще стартира производството на новия модел коли на " Тесла " Model Y. Това ще бъде първият кросоувър на компанията, като се чака да бъде и най-достъпният електрически автомобил на компанията.

Собственикът на " Тесла " Илън Мъск успокои, че неприятното финансово положение на компанията в последните месеци няма да попречи на производството на Model Y. Засега към момента не се знае къде ще се сглобява моделът, само че се чака да провокира " гражданска война в производството на електрически автомобили ", изясни Мъск.

Първоначално се очакваше кросоувърът на " Тесла " да стартира да се създава през 2019 година От компанията обаче не оповестиха какви са аргументите за забавянето на процеса, само че прецизираха, че новият модел ще се сглобява доста по-бързо от по-старите.

Кросоувърът ще бъде оборудван с 8 видеокамери, 12 ултразвукови датчика и радар, които са предопределени за приемане на информация при неприятни метеорологични условия, най-много при понижена видимост. По непотвърдена информация досега са направени 400 хиляди поръчки за новия модел на " Тесла ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР