В началото на 2019 г. Perceptica и Media Monitor обединиха

...
В началото на 2019 г. Perceptica и Media Monitor обединиха
Коментари Харесай

Двата най-големи бранда за медиен мониторинг и анализ в България обединяват екипите си

В началото на 2019 година Perceptica и Media Monitor сплотиха екипите си и в този момент оперират на пазара под марката Perceptica. Компанията е профилирана в мониторинг, премерване и разбор на печатни, онлайн и обществени медии, радио и телевизия.

„ Обединяването на Perceptica и Media Monitor трансформира екипа ни във водещ снабдител на медийни разбори в Югоизточна Европа. Обработваме и проучваме най-голямото многообразие от медийни източници – печатни, онлайн и социални; радио и телевизия, което е едно от водещите ни преимущества на пазара. Perceptica има построена необятна партньорска мрежа в Европа, което ни дава опцията да предлагаме на интернационалните ни клиенти цялостна услуга “, разяснява Стефан Стефанов, изпълнителен шеф, Perceptica.



Компанията включва в портфолиото си и необятен набор от мониторинг услуги, в това число следене, първокласен и количествен разбор на всички медийни канали в действително време през онлайн платформата си. „ Стартирахме нова платформа, която сплотява всички източници от обичайните, онлайн и обществени медии, които следим. Решението е доста комфортно за клиентите, тъй като на едно място те имат достъп до цялата информация в действително време и могат да добият ясна картина за отразяването им в другите канали “, добавя Георги Ауад, шеф „ Продукти “ в Perceptica.

Комбинирайки опита на сертифицирани от Международната асоциация за премерване и оценка на връзките (АМЕС) и най-новите технологии за медийно следене, Perceptica предлага пълномащабни медийни разследващи услуги – от наблюдаване в действително време на бранд до задълбочени отчети и съвещания. Компанията е член на АМЕС, Българското сдружение за връзки с обществеността (БДВО) и Световната асоциация на клипинг организациите (FIBEP).
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР