В началото на 2018 г. Мол Варна ЕАД започва репозициониране

...
В началото на 2018 г. Мол Варна ЕАД започва репозициониране
Коментари Харесай

Търговският център на Мол Варна ЕАД с нова концепция


В началото на 2018 година Мол Варна ЕАД стартира репозициониране на комерсиалния център. Процесът ще включва смяна на цялостната му идея от позиция на търговски микс, основни наематели, организация на комерсиалните площи, целеви клиенти, събития и интензивности, благоприятни условия за извършване на покупки, развлечение, спомагателни услуги. Планирано е и модернизиране на интериора и фасадата на комерсиалния център.



По време на осъществяването на архитектурните подобрениямолът ще продължи да обслужва своите клиенти, като ремонтните действия ще се правят поетапно, без да смущават естествената активност на обектаи комфорта на клиентите. Крайният резултат цели оптимизация на пространството, още по-голямо улеснение при извършване на покупки и неповторима атмосфера за посетителите.

 

По комерсиалния микс на мола ще работят консултантите от Colliers International. С техния дълготраен експертен опит в сферата, те ще подкрепят създаването на модерна идея, селекцията и договарянията с комерсиалните марки, които да бъдат показани в мола.



Търговският център на Мол Варна ЕАД е издигнат през 2008 година и е измежду най-посещаваните места за извършване на покупки и забавление във Варна и района. Намира се на отзивчива локация в града – на бул. „ Владислав Варненчик “, в добре развита комерсиална зона, включваща и супермаркет Kaufland. Достъпът до него е комфортен както с градски превоз, по този начин и с персонален автомобил или пешком. Настоящата отдаваема повърхност на обекта е 31 000 кв.м. Сградата включва един етаж офиси и четири етажa търговски площи, които ще бъдат трансформирани и осъвременени според новата идея на сдружението.

 

*публикация

 

 
Харесайте ни във FB


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР