В началото на 2000 г. вероятно нямаше по-впечатляващи и популярни

...
В началото на 2000 г. вероятно нямаше по-впечатляващи и популярни
Коментари Харесай

Вече знаем как биха звучали Еминем и Linkin Park в една песен

В началото на 2000 година евентуално нямаше по-впечатляващи и известни реализатори на планетата от Linkin Park и Еминем. Дори тогава рап музикантът се опита да " навлезе в радара " на ню метъла, впускайки се в турнето Anger Management дружно с сътрудниците си от Linkin Park.
 Еминем, Супербоул 2022 и колениченето на рапъра
Как Еминем накара всички да приказват за него

Провокакация от страна на рапъра

Оттам насетне пътищата сред музикантите повече не се пресякоха - изключително пък за общ запис.

Но с помощта на известния и обичан в YouTube пространството Антъни Винсент, към този момент не е нужно да се чудим по какъв начин би звучала колаборацията сред Еминем и Linkin Park. Защото надареният и многогласен Антъни показва това в най-новия си видеоклип - изпявайки ембелматичната " Lose Yourself " на Еминем в присъщия жанр на Linkin Park.

Винсент извоюва и затвърди името си през последните няколко години с неповторимите си тълкования на песни на известни реализатори. Той ловко " навлиза " в стила на музиканти от разнообразни жанрове, показвайки невероятната си дарба да се приспособява към всеки глас, написа Loudwire.

И в съответния случай Винсент не изневерява на себе си. Той редува по извънреден метод стилистиката на рап музиката с присъщите, разпознаваемите " крещящи моменти " на Честър Бенингтън (вокалиста на Linkin Park).

И всичко това е подкрепено от " стържещите " китари и синтезатори, които трансфораха музиката на Linkin Park разпознаваема и обичана на милиони хора по света.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР