В началото бяхме само аз и Цвети Александрова – нашият

...
В началото бяхме само аз и Цвети Александрова – нашият
Коментари Харесай

Йоана Йорданова

В началото бяхме единствено аз и Цвети Александрова – нашият административен управител. Имахме огромен план с къси периоди, два чифта ръце, два чифта очи, купища хартия, само че доста възторг и сила за новото начало – споделя Йоана Йорданова, която ръководи бутиковата консултантска компания HRCP. Фирмата предлага услуги в региона на човешките запаси, като работи както с компании работодатели, по този начин и с топ гении, търсещи реализация на пазара на труда. „ Целите ни за идващите 3 години са да се наредим измежду одобрените имена в HR консултантския бизнес и да бъдем приближен сътрудник на от ден на ден компании – споделя още Йоана Йорданова. – Това е смисълът в работата ни – да създадеш верни упования, в случай че можеш – и да ги надхвърлиш. “

Въпроси&отговори

ЛЕВОН ХАМПАРЦУМЯН : Кои са трите качества, без които един управител не може?

– Умение да увлича екипа в концепциите си, сериозно мислене, което да му оказва помощ да се оправя в сложни обстановки, и не на последно място – положително сърце.

АЛЕКСАНДЪР ДИМИТРОВ: Кое бихте сложили преди всичко – образованието или практиката?

– За мен това е въпрос без повсеместен отговор, тъй като животът на всеки се развива по друг метод – попадаш в положително образователно заведение или в „ школата на живота “. Отговорът зависи и от специалността, която практикуваме, само че в случай че човек успее да комбинира и двете в развиването си – това би бил най-балансираният вид.

ТИМ КУРТ : Как се справяте със обстановки, в които може да настъпи припокриване на ползи от професионалния и персоналния живот?

– Уви, считам, че всеки може да попадне в такава обстановка. Първо, бих оценила доколко припокриването е несъвместимо с двата аспекта на живота и второ, какви запаси са нужни (и дали са необходими), с цел да се разграничи въздействието на ползите, даже те неизбежно да се припокрият.

ВЛАДИМИР КАРАМАЗОВ: Какво би се случило, в случай че за час загубите всичко реализирано?

– Търся грешките и стартирам изначало. Успехът не е даденост.

ДАРИН МАДЖАРОВ: Какво обръщение към мъжете бихте написали на голям билборд?

– Да създадем екип, а не война!
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР