В началния етап на всяка връзка гушкането е едно от

...
В началния етап на всяка връзка гушкането е едно от
Коментари Харесай

Зима идва! Гушкайте се повече!

В началния стадий на всяка връзка гушкането е едно от нещата, които двойките обичат да вършат. Физическата непосредственост по този метод основава непосредственост и носи огромно наслаждение. А студеният сезон е съвършен за такава непосредственост. 
Прочетете още
Ако сте от хората, чийто  любовен език е физическа непосредственост , сигурно обичате да се гушкате с половинката си и го вършиме задоволително постоянно. Гушкането обаче е потребно за всички двойки – то освен се усеща като самодоволство, само че и надвишава комфорта. Известно е, че прегръдката може да има даже лечебни свойства, защото кара човек да се усеща обичан, подкрепян и по-спокоен. Научете 4 аргументи, поради които си коства да се гушкате по-често със своя сътрудник:
Гушкането усъвършенства интимността
Понякога гушкането е предходник на сантименталната фамилиарност, само че във всички случаи то основава по-дълбоко изцяло чувство за непосредственост сред сътрудниците. Гушкането е превъзходен метод да се почувствате по-близки със своята половинка. След секс гушкането също е доста значимо. Всъщност това е един от методите да се погрижите за своята половинка, откакто сте правили секс. Проучване от 2014 година демонстрира, че двойките, които се гушкат след секс, имат по-високо равнище на задоволеност от връзката си.
Гушкането подтиква отделянето на окситоцин
Когато се гушкаме, тялото ни създава окситоцин, който е прочут като един от „ любовните “ хормони. Отделянето на окситоцин освен ни кара да се усещаме по-щастливи и по-близки с другия човек, само че и ускорява нашето възприятие за сигурност и сигурност.
Гушкането усъвършенства качеството на съня
Друго преимущество на окситоцина, който се отделя по време на гушкане, е неговото успокояващо деяние. Ако имате проблеми със съня, пробвайте да се гушкате със своята половинка преди заспиване. По този метод ще намалите равнищата на стрес и ще се почувствате по-релаксивни. Сънят ви несъмнено ще се усъвършенства.
Гушкането усъвършенства способността да се доверяваме
В човешкия мозък се случват доста неща, които въздействат на нашето усещане за света. Отделянето на окситоцин благодарение на гушкане ни прави по-доверчиви и отворени. По този метод по-лесни построяваме доверие към хората, които обичаме. Способността да бъдеш уязвим в действителност не е нещо неприятно, а тъкмо противоположното - стига да е в безвредна среда и с човек, на който може да се доверим. Доверието и честността са основни съставни елементи за всяка връзка.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР