В Мюнхен температурите скачат нагоре и дебатът за голите женски

...
В Мюнхен температурите скачат нагоре и дебатът за голите женски
Коментари Харесай

Заради горещините: Могат ли или не германките да се разхождат голи в града?

В Мюнхен температурите скачат нагоре и дебатът за голите женски гърди на публични места още веднъж излиза на дневен ред, оповестява Франс прес.

За съживените разногласия написа в сряда вестник " Зюддойче цайтунг ". Изданието разказа случай на брега на река Изар, когато охранители от мюнхенската община наредили на плажуващи дами с гола гръд, да се покрият. Дамите изрично отказали, като били подкрепени и от други представителки на нежния пол, които преднамерено се разголили. В знак на взаимност. Охранителите повикали полицията, която без огромен триумф, се позовала на настоящата възбрана на голата дамска гръд на обществени места. А за упражняване на нудизъм имало особено избрани места, съобщи Българска телеграфна агенция.

В Мюнхен в седем градски зони е позволен нудизмът, като някои от тях са ситуирани и по течението на р. Изар.

Дебатът бързо закупи политически темперамент в мощно католическата баварска столица, в която температурата в сряда доближи 35 градуса. Зелените подеха полемиките в градския съвет, с цел да бъдат дефинитивно изяснени разпоредбите, тъй че от тях да не страдат дамите.

" Не е възможно мъжете да се пекат с голи торсове, а това да е неразрешено на дамите! ", възропта Доминик Краузе, началник на групата на екозащитниците в градски съвет.

Но ръководещата партия в Бавария, Християнсоциалния съюз, излезе с твърда позиция, съгласно която всички плажуващи наложително би трябвало да носят бански, " прикриващи напълно главните полови органи ". /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР