В музикалния свят често се случва певиците неволно да облекат

...
В музикалния свят често се случва певиците неволно да облекат
Коментари Харесай

Обвиняват Дженифър Лопес в плагиатство от Бионсе

В музикалния свят постоянно се случва певиците несъзнателно да облекат нещо, което друга към този момент е носила, да създадат ария, която звучи като някоя друга и така нататък Случайни неточности са вероятни, само че почитателите нормално одобряват тези неща, като акт на прекопирване и заграбване работата на тяхната обичана звезда, написа " Дарик ".

Така преди дни се организираха Американските музикални награди, на които пламенната латино дива Джей Ло показа новите си части на сцената. Песните Pa' Ti и Lonely, които са дуетни с Малума, се радват на сериозен триумф, а за първи път бяха показани онлайн точно на влиятелната гала.

Фенове обаче видяха, че облеклото и даже прическата на Джей Ло, както и осветяването, и танците на стола поразително доста припомнят на Бионсе и нейното театрално показване на песента Drunk In Love по време на премиите " Грами ".

Дженифър Лопес направи доста секси осъществяване дружно с Малума, само че малко след шоуто им в обществените мрежи незабавно започнаха да показват приликите с осъществяването на Бионсе от премиите " Грами " от 2014 година, където тя бе на сцената дружно с Джей Зи.

Лопес е облечена с прилепващ по тялото черен костюм, сходно на Бионсе, когато представяше песента Drunk In Love през 2014. Двете дами са и с сходни прически, имитиращи влажен резултат, а знойните танци на Джей Ло, включващи забавното осветяване, в допълнение припомнят на представянето на Бионсе, която включваше същия номер и на турнето си.

Все отново някои почитатели считат, че става дума за случайност, а други го одобряват като комплимент към Queen Bее, както феновете на Бионсе я назовават. От CNN са се обърнали към представители на двете дами за коментар, само че на този стадий няма публична позиция.

Тези, които пазят Джей Ло обаче напомнят, че Бионсе не е " светица " и много пъти в кариерата си е била упреквана, че е копирала от други актьори, без да дава заем или да е споменавала от кое място е пристигнало нейното ентусиазъм.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР