В мрежата все по-често се просмуква информация за това, че

...
В мрежата все по-често се просмуква информация за това, че
Коментари Харесай

Скандален рапър твърди, че е клониран

В мрежата все по-често се просмуква информация за това, че в света от дълго време съществуват клонинги на хора, които неусетно живеят сред нас - и ние, несъмнено, просто не ги виждаме. А и по какъв начин бихме ги забелязали?

Не чак толкоз от дълго време в мрежата се появи видео с изказване на хип-хоп звездата Lil Buu, в което известният артист признава, че в реалност той е клониран, основан е от канадската компания Clonaid. При това клонингът, който сякаш е даже второ потомство, доста безапелационно споделя за всичко това.

С няколко думи нещата звучат по този начин: Всичките процедури по клонирането на Lil Buu са се състояли в Канада. Според системата, призната в Clonaid, на него му е даден номер, само че артистът отхвърли да го назове. При това всичките му мемоари за живота в действителното му тяло, дадени му от майката природа, са били изтрити по самодейност на експертите, с цел да не се допусне предишното да се конфронтира с сегашното. При това клиентът, твърди артистът, самичък избира какво да се изтрие и какво да се остави в паметта. В този развой също наложително вземат участие и психолозите на компанията.

Всичко това, естествено, са си чисти нелепости, а самият запис е единствено занимателен рекламен трик. Затова пък канадската компания Clonaid надалеч не е небивалица, тя фактически съществува и специализира в обслужването на звездите на Холивуд и други международно известни звезди. При това, както твърдят публицистите, напорът от клиенти е толкоз огромен, че управлението на компанията трябваше да открие филиала Stemaid. И освен това никой не знае с какво в реалност се занимава Clonaid.

Ето какво споделя шефът на компанията лекар Брижит Буисслер: Придържаме се към политиката на най-строга конфиденциалност, по тази причина за нашата компания се въртят какви ли не клюки, даже и фантастични, само че ние нямаме право да разгласяваме с каква работа се занимаваме в името на нашите клиенти. Те могат да бъдат уверени на 100%, че данните за тях няма да изтекат на никое място, още повече в пресата, даже и самата Clonaid да понася големи загуби от тази конфиденциалност. Трябва въпреки всичко да се посочи, че всичките тези сведения за клонирани хора са непроверена и по никакъв метод публично доказана информация, която свободно обикаля мрежата.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР