В мрежата се върти видео, на което жени танцуват туърк,

...
В мрежата се върти видео, на което жени танцуват туърк,
Коментари Харесай

Жени се дупиха и връткаха в знак на протест срещу президента в Хондурас

В мрежата се върти видео, на което дами танцуват туърк, въртейки си дупетата, в символ на митинг пред полицията за битка с безредиците в Хондурас. Кадрите показвах по какъв начин две дами въртят задници пред щитовете на служителите на реда по време на „ националната стачка “ срещу преизбирането на президента Хуан Орландо Хернандез. Полицаите наподобяват комплицирани и понякога се усмихват, до момента в който дамите пред тях друсат задни елементи.

Докато зяпачи поддържат с крясъци двете дами, към тях се причислява трета.

Видеото се появи в мрежата на фона на митингите, в границите на които стачкуващи блокираха пътищата и се сблъскаха с полицията през миналите почивни дни в границите на националното неодобрение против президента Хернандез.

Десетки души изгубиха живота си и стотици бяха арестувани, откогато Хернандез се появи за победител в изборите за президент на 26 ноември.
Левият Алианс на опозицията срещу диктатурата е отпред на митинга, настоявайки, че изборите са били фалшифицирани в интерес на Хернандез и в ущърб на техния претендент, някогашният ефирен водещ Салвадор Насрала.

Превод и редакция: БЛИЦ


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР