В мрежата се появиха снимки на самолета, изпратен от Германия

...
В мрежата се появиха снимки на самолета, изпратен от Германия
Коментари Харесай

Ето я германската летяща болница

В мрежата се появиха фотоси на самолета, изпратен от Германия до Италия, с цел да се бъдат евакуирани инфектирани с ковид. Снимки бяха оповестени първо в английския в. „ Сън “.

Според изданието Airbus A310 MRT MedEvac е оборудван с всичко належащо за обезпечаване на грижи за пациентите, поради може да бъде избран най-модерната в света „ летяща болница “. Той ще се употребява за транспорт на тежко заболели хора от град Бергамо, който остава епицентър на епидемията в Италия, за лекуване в Германия.

Самолетът разполага с 44 кревати и поделение за интензивно лекуване за 16 души, изцяло оборудвано с най-новите медицински технологии - от компютри и диагностични системи до системи за подаване на О2 и автоматизирани инжекции. На борда има също бронхоскопи и дефибрилатори.

Екипажът включва 25 души, в това число медицински личен състав, който може да извърши всички общоприети болнични интервенции, като се изключи хирургическите интервенции. Според командира на немския медицински флот полковник Хорст Абромейт самолетът може да бъде мобилизиран единствено за три часа. Лекарите са в непрекъснато положение на подготвеност.

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР