В Мрежата се появиха първите слухове за неанонсирания таблет Huawei

...
В Мрежата се появиха първите слухове за неанонсирания таблет Huawei
Коментари Харесай

Таблетът Huawei MediaPad M5 ще получи чипа Kirin 960 и метален корпус

В Мрежата се появиха първите клюки за неанонсирания таблет Huawei MediaPad M5 — устройството би трябвало да се трансформира в правоприемник на модела MediaPad M3. Името с цифрата 4 е пропусната от китайците — при тях, както и в някои азиатски страни, тя значи неприятни новини и други проблеми.

Huawei MediaPad M5 е получил диагонал от 8,4 инча с резолюция 2560×1600 пиксела, мощния чип Kirin 960 и железен корпус (алуминиев). Продуктът ще работи въз основата на настоящата операционна система Android 8.0 с фирмената обвивка EMUI 8.0. Джаджата е снабдена с модема Cat. 4 LTE, общоприет 3,5-мм аудио-конектор и порт USB Type-C. Съобщава се и за съществуването на скенер на пръстови отпечатъци. Приблизителната цена на показания таблет е 350 $. Датата на анонса не е известна към момента, само че се допуска, че дебюта ще се състои по време на януарския CES 2018.

Очакванията са приемане на стилен, моден и релативно на ниска цена таблет, който да не помрачи приятните усещания от MediaPad M3. Надяваме се на същия първокласен екран, производителна платформа и превъзходен тон (като за таблет).
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР