В мрежата се появи видео със задържането от Иран на

...
В мрежата се появи видео със задържането от Иран на
Коментари Харесай

Ето как Иран задържа танкери в Персийския залив ВИДЕО

В мрежата се появи видео със задържането от Иран на задграничен транспортен съд, който е плавал към острова Фарси във водите на Персийския залив. Клипът е оповестен в профила на малкия екран Press TV в Туитър.

На фрагментите се вижда по какъв начин членове на Корпуса на стражите на Ислямската гражданска война дружно с командоси от специфичните служби взимат танкера на абордаж и снимат с камери, че корабът транспортира 700 000 литра контрабандно гориво, което е предопределено за "няколко арабски страни ".
При това малкия екран не прецизира, кои тъкмо са арабските страни. Също не се демонстрира флагът, под който танкерът плава.

Отбелязва се, че все още на идването на силите на Корпуса на борда на танкера са се намирали единствено седем моряци чужденци. Те са арестувани. Съдът на собствен ред е ориентиран към пристанището в провинция Бушер.
Превод и редакция: БЛИЦ

The first video of an oil tanker seized by the #IRGC in the Persian Gulf as it was smuggling #fuel to some Arab countries. #OilTanker #PersianGulf #Iran pic.twitter.com/kyPSFG3P14
— Press TV (@PressTV) August 4, 2019
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР