В мрежата се появи видео, на което се вижда как

...
В мрежата се появи видео, на което се вижда как
Коментари Харесай

Пилот на Су-24 катапултира секунда преди да се разбие


В мрежата се появи видео, на което се вижда по какъв начин водач на СУ-25 се катапултира секунди преди щурмовият самолет да се разбие. Кадрите демонстрират, че очевидно има някакъв проблем с ръководството на машината и тя стартира да губи височина.

Въпреки това реакцията на водача се оказа мигновена - незабавно щом породи рисковата обстановка, той сполучливо катапултира и безусловно момент по-късно самолетът се разрушава на земята. На видеокадрите можете да видите момента на запалването на бойния аероплан и катапултирането на водача.

Съдейки по видеозаписа, водачът не е потърпевш, като специалистите обръщат внимание на бързината на реакцията на водача, защото доста постоянно тя избавя човешки животи в сходни изключителни обстановки, без значение дали това се дължи на поражения по самолета или други условия.

Що се отнася до самия случай, видеозаписът е сниман още през юни тази година, като не става дума за поразяване от ракета или механически неизправности - самолетът се закача на електропровод, относително покрай границата на Русия и Украйна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР