В мрежата се появи видео, което показва как стриптийзьорка плюс

...
В мрежата се появи видео, което показва как стриптийзьорка плюс
Коментари Харесай

Мощна стриптийзьорка сяда без гащи върху лицето на рожденик

В мрежата се появи видео, което демонстрира по какъв начин стриптийзьорка плюс сайз размер сяда върху лицето на рожденик. Едрата кокона била поръчана като изненада за 25-тия рожден ден на незнайния мъж, за който се знае единствено, че е измежду чиновниците на новоизгрялата бизнес звезда на Англия - Джеймс Уайт, написа английският всекидневник Sun.

27-годишният Уайт сътвори компания за набиране на личен състав през 2016 година и получи голям финансов подтик предходната година, откакто завоюва конкурс, който му донесе 250 000 паунда, вложени от лорд Алън Шугър.

Компанията си завоюва име на надеждна компания, в която работят висококвалифицирани и възпитани младежи, само че видеото, снимано по време на празненството за рождения ден на този неназован чиновник, сподели тъмната страна на експертите, работещи в нея.

Според информацията на вестник Sun, едрата танцьорка била част от подаръка, който сътрудниците на рожденика му стоварили за празника.



Според изданието мъжът доста се зарадвал на подаръка, само че от фрагментите се вижда, че той колкото да диша под тежестта на мощната стриптийзьорка.

Във видео се вижда по какъв начин той лежи на земята, до момента в който неговите другари държат ръцете му, с цел да не мърда. След това голата стриптийзьорка сяда върху лицето му и прави няколко придвижвания.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР