В мрежата се появи невероятно трогателно видео, което за пореден

...
В мрежата се появи невероятно трогателно видео, което за пореден
Коментари Харесай

Мъж оставил кучето си в приют, а то веднага заплакало (видео)

В мрежата се появи необикновено прочувствено видео, което за следващ път потвърди, че и животните имат усеща, а от време на време те са откровени и по-силни от човешките.

Главният воин на сърцераздирателното видео е куче на име Ей Джей, което е кръстоска сред лабрадор и питбул. Той, дружно с брат си Тоби, били доведени в приюта от стопанина си.

В началото Ей Джей изглеждал здрав и радостен, само че когато най-хубавият му човешки другар оставил кучето самичък, той, осъзнавайки измяната и самотата, станал доста печален.

На видеото се вижда по какъв начин кучето, сгушено в самия ъгъл на заграждението, се тресе мощно, стрепери и плаче. Сълзите се стичат от очите по муцуната, а тази панорама сигурно ще трогне всеки.

Не е ясно по какви аргументи стопанинът решил да изостави домашните си любимци, само че решението му да не се грижи повече за четириногите си мощно ги обидило и наранило.

Персоналът на приюта направило всичко допустимо да успокои и развесели Ей Джей, само че той не излязъл от депресивното си положение.

Тогава чиновниците на приюта решили да разгласяват видео и да пишат за кучето, с цел да му намерят нов дом.

Тази история има доста благополучен край: Ей Джей бил приютен от семейство, което също решило да осинови и брат му Тоби. Сега кучетата са щастливи и заобиколени от грижи и обич.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР