В мрежата се появи любопитен запис, направен още през юли

...
В мрежата се появи любопитен запис, направен още през юли
Коментари Харесай

Американец засне на ВИДЕО главата на Голямата стъпка в храстите

В мрежата се появи любопитен запис, изработен още през юли 2017 година от гражданин на американския град Сиатъл в щата Вашингтон. Мъжът, поискал да резервира анонимност, споделя, че е отишъл да се разхожда в гората. Оказвайки се надалеч от цивилизацията, героят интуитивно почувствал, че някой го следи, освен това не ставало дума за животно, а за рационално създание. Американецът се обърнал и ненадейно видял в храстите нещо, което си мърдало главата, написа Езорейтер.
По думите на пътешественика, това била главата на космато човекообразно създание, стърчаща от хвойната. Мъжът незабавно се сетил, че огромни маймуни в този щат не живеят, по тази причина най-вероятно се е срещнал с йети, който се е заинтересувал от появяването на човек гората.
Нашият воин, естествено, се изплашил, само че освен това намерил храброст да извади телефона от джоба си и да снима Голямата стъпка. Американецът дълго време не се решавал да разгласява записа в мрежата, само че по-късно се срещнал с криптозоолози, изследващи Снежния човек и им изпратил фрагментите. Специалистите проучили загадъчния клип и достигнали до извода, че с огромна възможност той е достоверен.

Коментаторите в мрежата на собствен ред обявиха, че става дума за митичния саскуоч. Те поздравяват американеца за това, че се е върнал незасегнат от гората.

Според трети, става дума за най-обикновен дънер, който от този ракурс припомня на космато лице.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР