В мрежата са възхитени от смелостта на тайландските спасители, които

...
В мрежата са възхитени от смелостта на тайландските спасители, които
Коментари Харесай

Снимката на смазан от умора млад мъж, спасявал децата от пещерата в Тайланд, възхити целия свят

В мрежата са възхитени от смелостта на тайландските спасители, които съумяха да измъкнат дванайсет деца от локален футболен тим и треньора им от 7-метровата пещера Там Луанг. Потребители на интернет портала Reddit трансфораха фотографията на изтощен избавител, взел си минута отмора, подпирайки главата си на камък, в знак на саможертвата, съобщи Блиц.

„ Супергерой в действителния живот. По време на интервенцията един от спасителите си почива. Щастлив съм да схвана, че всички момчета и треньора им са избавени ”, написа под фрагмента създателят на поста. Снимката се трансформира в същински вирус и за минути се снабди със стотици мнения. „ Невероятно е да видиш по какъв начин някои хора са подготвени самоотвержено да оказват помощ на другите. Изпитвам почитание към всички съпричастни със спасяването на момчетата. Не мога да си показва какъв брой дълго се е чувствал като в капан в тъмната пещера ”, написа консуматор с ник Leksam.



Потребителите са във екстаз от смелостта на избавителната бригада. „ Дяволите да го взема. Спасителите свършиха добра работа. Всички са герои ”, разяснява Master_Nincompoop. Някои считат, че героизмът и саможертвата на спасителите би трябвало да бъде разказана във филм. „ Един от спасителите би трябвало да бъде Скарлет Йохансон, която ще изпитва увлечение към треньора на футболистите ”, измисли любовната линия в евентуалния филм консуматор с ник LiterallyPutin. Потребителите на Reddit, които нормално са настроени доста саркастично, са на мнение, че щастливата развръзка на историята с децата, които прекараха 18 дни в наводнената пещера, е една от дребното положителни вести напоследък.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР