В мрежата разпънаха на кръст 32-годишната Кристина, която в четвъртък

...
В мрежата разпънаха на кръст 32-годишната Кристина, която в четвъртък
Коментари Харесай

В мрежата разпънаха на кръст Кристина от Сандански, убила невръстните си дечица

В мрежата разпънаха на кръст 32-годишната Кристина, която в четвъртък закла двете си невръстни чеда Васил и Ивон., зверското ликвидиране, разиграло се на метри от полицията, потресе курортния град.

Гневни мнения не стопират да валят под последния обществен пост на младата жена във Facebook. Интернет потребителите не крият ужаса си от крайните дейности на санданчанката. И я осъждат с грозни прилагателни.

"Кучка не те е позор по какъв начин може да убиеш децата ти кучка медна да умреш в пандиза да си трошиш главата маика ти да еба да мреш да идеш в гроба ше ти пикая на гроба кучка мръсна не те е позор по какъв начин може да умреш в пандиза да ти бутат стъклени шишета в гъза не те е позор. "



"Долна килърка, с изключение на, че ще гориш в АДА, се надявам да гориш всеки ден в пандиза, мислейки за почтените душички! Как сърце ти даде бе, гадина мръсна, с какво ти бяха отговорни те, долна жено??? Миг успокоение да нямаш, всяка глътка въздух да ти засяда, до момента в който си жива!Кучка не те е позор по какъв начин може да убиеш децата ти кучка медна да умреш в пандиза да си трошиш главата маика ти да еба да мреш да идеш в гроба ше ти пикая на гроба кучка мръсна не те е позор по какъв начин може да умреш в пандиза да ти бутат стъклени шишета в гъза не те е позор. "



"Знаеш ли по какъв начин ще ти гори душатаа низък отпадък те бяха прелестни почтени душии чакаа те безкраина гибел ще гориш в адаа за един мъж ли бе каква еина имаха тее гибел за тебе това е наи правелното не заслужаваш нищо доброо кучкоо нека да нямаш мир даже и на смърта ти за тебе вечев живпт ще има ли без децата ти. "



"Дори не знам по какъв начин мога да те нареча, даже дявола не е кадърен на такова нещо. Това е нечовешко, да ги родиш, да ги отгледаш и да ги убиеш. Не заслужаваш и гибелта, заслужаваш да се мъчиш дълги години в пандиза, да те изтезават скрупули, да загубиш разсъдъка си, да нямаш никого до себе си, да бъдеш САМА и след гибелта, даже и в Ада няма място за теб. Всички несгоди ти ги поисквам, всяка болежка да изпиташ нека! "



"Ти в случай че се чувстваш като майка еввала да... елементарния ти мозък да изгниеш като плъх в пандиза нещастницо да беше ги дала в дом за сираци или да се беше самоубила проклето вещице ".

Бащата на децата също не е пощаден от гнева на интернет потребителите. Особено интензивно оставят мненията си под негов пост от месец август, в който написа, че „ Бащата, обича децата също като майката, от време на време по-тихо, по-скрито, само че постоянно бди над тях...”.

"Ако постоянно бди над тях, щеше да предотврати жестокостта и егоизма на двама възрастни!!! "

"А къде бяхте през днешния ден "

"А в този момент децата ви ще бдят над вас, в случай че заслужавате... Умът ми не може да си го показа даже, болката в която тези душички са напуснали този свят. ПОгрижете се майката да си получи пожизнен затвор! "

"Явно сте бил доста "читав "родител! Не можахте да ги разделите ли?Не помислихте ли и за тях да имат и Майка?!Искали сте и на тях да им вземете това право,а на жена Ви тотално да ѝ го отнемете!
Бог да Ви съди и двамата!!!!
Сега и вие ще си платите грешките!
Жалкото е единствено и само за дечицата!!!!За Вас,не ми трепва и окото!! ".

Както БЛИЦ заяви, Кристина и Георги постоянно са се събирали и разделяли. Социалните в Сандански са били осведомени с тежките им проблеми. Преди два дни двамата подписали протокол в локалната обществена работа, че няма да се карат и ще обезпечат здравословна среда за развиването на децата си.

Според една от версиите, Кристина е умъртвила децата си, с цел да отмъсти на половинката си.

В Сандански се приказва, че години наред Кристина е била жертва на грубо домашно принуждение. В града постоянно е забелязвана със следи от тежък побой, проверяващите органи обаче на този стадий не оповестяват дали са получавали тъжби от Кристина за тормоз.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР