В мрежата изтече видео на голи сцени с Емилия Кларк

...
В мрежата изтече видео на голи сцени с Емилия Кларк
Коментари Харесай

Пикантно ВИДЕО 18+ с чисто голата Емилия Кларк изтече в мрежата

В мрежата изтече видео на голи подиуми с Емилия Кларк от кино лентата „ Гласът на камъка”, по време на които са употребявани специфични технологии. Видеото е публикувано през днешния ден от ислямистки уебсайт, който се фука, че е честен стожер против блудниците от Холивуд.


Разбира се, Кларк даже не е трябвало да е гола, с цел да бъде наказана от ислямистите. За да бъде анатемосана е задоволителен фактът, че е била уединено с мъж, който даже не е неин брачен партньор. За тях я чака цяла безкрайност в пъкъла, без значение, че това е просто филм и всичко е наужким.

Сюжетът на кино лентата обаче в действителност е забавен и съумява да притегли зрителското внимание още с филмовия откъс.


Действието се развива в изолиран палат през 1950 год. в Тоскана. Верена е непоколебима, млада здравна сестра, която е наета да се грижи за младия правоприемник на семейството, притежател на имението.

Колкото повече тя опознава пациента си и се грижи за него, толкоз повече се убеждава, че той е попаднал под въздействието на тъмна магия от различен свят. Тази тайнствена личност е вградена в стените на замъка и наподобява е мощно обвързвана със самата Верена.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР