В мрежата беше качен патент на Apple, в който се

...
В мрежата беше качен патент на Apple, в който се
Коментари Харесай

Apple с проект за интелигенти дрехи

В мрежата беше качен патент на Apple, в който се разказва опцията за основаване на интелигентни облекла, заяви изданието " Appleinsider ".


Патентът е оповестен в базата данни на Службата за патенти и търговски марки на Съединени американски щати (USPTO). Документът разказва създаването на тъкани с вградени в тях датчици, благодарение на които е допустимо да се допълват интелигентни уреди и да се управляват разнообразни устройства.

Според инженерите на компанията функционалностите на другите датчици и преобразуватели могат да бъдат лимитирани, когато се употребяват по обичайния метод - върху твърда поставка, направена от метал и други материали. Като опция специалистите оферират консолидиране на датчиците в тъканта. Журналистите от Appleinsider означават, че по този метод компанията може да вкара производството на интелигентни движимости.

В поръчката за патент се показва също, че датчиците могат да бъдат вградени в детайли от облеклото, чанти, аксесоари, домакински текстил и мебели. Според публицистите най-реалистичният вид наподобява, че датчиците ще бъдат вградени в каишките на Apple Watch и в текстилното покритие на интелигентния високоговорител HomePod./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР