В Москва загина председателят на съвета на директорите на Лукойл

...
В Москва загина председателят на съвета на директорите на Лукойл
Коментари Харесай

Загадъчно загина руски милиардер и шеф в “Лукойл“

В Москва почина ръководителят на съвета на шефовете на " Лукойл " Равил Маганов, съобщи Telegram-канал «112».
Прочетете още
Топ мениджърът на нефтената компания и милиардер е паднал от прозореца на болница в Москва и е умрял от получените контузии. 

Равил Маганов се е лекувал в поделение на болничното заведение на шестия етаж. Според Telegram-канал Mash случаят се е случил в Централната клинична болница.

Тялото е било открито от медици. Маганов е бил на 64 години.

Той е следващият началник в съветския " Лукойл ", който умира в границите на година при загадъчни условия. От началото на 2022 година разнообразни чиновници и на газовите компании " Новатек " и " Газпром " бяха открити мъртви. Версиите на проверяващите бяха самоубийство или ликвидиране.

Бившият топ управител на " Лукойл " и милиардер Александър Суботин умря по време на сеанс против махмурлука при мистериозни условия. Инцидентът беше обявен през месец май от канала Mash Telegram. Според информация от телеграм канала MSK1.RU, следящ от близко работата на полицията, гибелта на Суботин е настъпила в мазе в къща в града на 8 май. Криминалисти са открили, че в тялото му е имало следи от опиати.

На 5 юли тялото на съветския предприемач Юрий Воронов с огнестрелна рана в главата бе открито в басейн във вилно населено място край Финския залив покрай Санкт Петербург. Воронов е бил началник на " Астра Шипинг " - компания, профилирана в договорите на " Газпром " в Арктика. Основната версия бе самоубийство.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР