В Москва възобновява работа международният терминал на летище „Шереметиево“, а

...
В Москва възобновява работа международният терминал на летище „Шереметиево“, а
Коментари Харесай

Международният терминал на летище „Шереметиево“ в Москва възобновява работа

В Москва възобновява работа интернационалният терминал на летище „ Шереметиево “, а в Санкт Петербург се анулират редица ограничавания, въведени поради ковид.

Спрените в края на март като мярка против разпространяването на ковид интернационалните полети ще бъдат обновени на първи август.

Руските жители ще могат да пътуват до Англия, Турция и Танзания. Водят се договаряния за възобновяване на авиосъобщенията с още 30 страни.

При вземането на окончателните решения Русия ще се управлява от епидемиологичната конюнктура в обособените страни, индикаторите на заболеваемост и правилото на реципрочност, съобщи по-рано министър председателят Михаил Мишустин.

Междувременно в Санкт Петербург бяха анулирани редица ограничавания, въведени поради ковид. Отварят порти музеите, заведенията за хранене и комерсиалните центрове.

До 16 август остава в действие възбраната за визити на всеобщи развлекателни, спортни и културни мероприятия. С откритите досега над 800 000 случая на Covid-19 Русия се подрежда на четвърто място в света по брой инфектирани след Съединените щати, Бразилия и Индия.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР