В Москва полицията щурмува публичен дом, който се намирал в

...
В Москва полицията щурмува публичен дом, който се намирал в
Коментари Харесай

Полиция разби бордей с нигерийски проститутки

В Москва полицията щурмува обществен дом, който се намирал в елементарен, неосезаем апартамент. Клиентите били обслужвани от девойки от Нигерия. Това би било елементарна интервенция, само че по време на задържането бяха разкрити шокиращи детайлности. Проститутките са споделили, че са в иго. Как е допустимо това през 21 век, питат локални медии.



Те от дълго време живеели в съветската столица и се опитвали да привлекат допустимо минимум внимание към себе си. Оставането на гостите от Черния континент е елементарно. За московчани наличието им към този момент не е изненадващо. Полицията нормално не им обръща внимание.

В този стеснен апартамент служителите на реда разкрили 10 девойки. Оказало се, че бизнесмени от Нигерия са трансформирали московското жилище в робска ферма. А техните съотечественици им заработвали парите. Преди акцията униформените съумели да убедят една от проститутките да даде белязани пари на сводницата си. Оказало се, че тя и сътрудниците й били прибрали паспортите на всички, тъй че било невероятно да се завърнат в родината си.

Но не всичко минало безпрепятствено. Съдействащата продажница се уплашила и отказала да свидетелства. Наложило се още веднъж с полиция да се прогонят незаконните от адреса. В отбрана на харема се притекъл двуметров охранител, който засипал служителите на реда с дрънканица на нигерийски.
Сводницата отричала да е такава - казвала, че просто оказва помощ на бедните девойки да си намерят жилище и работа.
Въпреки сълзите и размахваните ръце, гостите от Африка били отведени в полицейския сектор. Свалянето на показания обаче също напълно не се оказало лесна работа, защото множеството не говорили британски.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР