В Москва, Подмосковието и Воронежка област е отменен режимът на

...
В Москва, Подмосковието и Воронежка област е отменен режимът на
Коментари Харесай

Отмениха режима Антитерор в Москва и Подмосковието

В Москва, Подмосковието и Воронежка област е анулиран режимът на антитерористична интервенция

Това оповестява държавната организация ТАСС с позоваване на обявени на Федералната работа по сигурност.

За анулация на режима и рестриктивните мерки разгласи и сметът на Москва Сергей Собянин.

" Ние отстраняваме всички ограничавания, свързани с въвеждането на режим на антитерористична интервенция ", написа Собянин в канала си в Telegram. Матурите в учебните заведения, които трябваше да се проведат този уикенд, ще се проведат на 1 юли. " Благодаря на московчани за непокътнатото успокоение и схващане ", прибавя Собянин.

Собянин разгласи понеделник за почивен ден в Москва, преди да стане известно, че Пригожин се е съгласил на и върна наемниците си в лагерите, а самият той е трябвало да замине за Беларус. Къде е в този момент Пригожин,.

Режимът Антитерор бе въведен в трите района на Русия по отношение на протеста на Евгений Пригожин и частната военна компания " Вагнер ", която в дребните часове в събота стартира Марш на справедливостта към столицата Москва.

В Московска област бяха блокирани три моста през Ока, на входовете на Москва бяха ситуирани укрепления от торби и бяха ситуирани бронетранспортьори. В Липецка област управляващите започнаха преднамерено да унищожават пътища със строителна техника, с цел да спрат или най-малко да забавят придвижването на колоните на " Вагнер ".

Вчера поетапно управляващите започнаха и да подвига рестриктивните мерки върху придвижването по автомагистрали, които водят към Москва.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР