В Москва бе осъден мъж от Дагестан, който се промъкнал

...
В Москва бе осъден мъж от Дагестан, който се промъкнал
Коментари Харесай

В Русия няма милост: Мигрантът, който изнасили спяща жена с език, бе осъден на 5 години затвор

В Москва бе наказан мъж от Дагестан, който се промъкнал в апартамент при жена и я принудил да ѝ прави орален секс. Това заяви Агенцията за градски вести " Москва ", като се базира на говорителката на Останкинския областен съд Анастасия Дороженко.

" Съдът призна Мохамед Мухидинов за отговорен и го осъди на 5 години отнемане от независимост в колония с общ режим ", сподели Дороженко.

През септември 2017 година 29-годишният пришелец нахлува в жилището на спяща московчанка, сграбчва я за гърлото и стартира да я души. Когато тя се събудила сред двамата се завързва битка и стопанката съумяла да изхвърли неканения посетител от леглото.

Той пробвал да се извини и се показал като Марат, твърдейки я, че не е желал да ѝ навреди, а просто да прави орален секс с нея.

След това обаче още веднъж я напънал и съумял да извърши насилствени дейности с език по отношение на нея. После избягал, отмъквайки мобилния ѝ телефон и 250 хиляди рубли.

Скоро по-късно е задържан и било открито, че е пристигнал в Москва на гурбет и си е намерил работа в ресторант на McDonald's.

На 6 февруари в Москва пък е бил арестуван различен извратеняк - мигрант от Турция. Той бил на висока служба в строителен обект, само че вечер издебвал дами на улицата, удрял ги по главите, късал им чорапогащниците и отмъквал долното им долни дрехи.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР