В морската ни столица за първи път се организира едно

...
В морската ни столица за първи път се организира едно
Коментари Харесай

Варненец за пример: Ще плува над 2000 метра в леденото море с благотворителна цел

В морската ни столица за първи път се провежда едно по-различно плуване в ледените води на Черно море.Това събитие е обвързвано с благородна идея и ще се състои на 16 февруари, от 12 до 14 часа. В него ще се включи варненецът Емил Атанасов, който с риск за живота си ще плува от четвърта към първа буна на варненския плаж.

" Нашият надарен плувец Емил Атанасов ще провокира своите благоприятни условия и ще опита да доближи оттатък лимита.Макар и с риск за здраветоси, той ще се опита да преплува дистанцията от 2200 метра в ледените морски води край град Варна. Събитието е обвързвано с една доста благородна идея - събиране на средства за 3 от домовете за сираци във Варна.
Плувецът полупрофесионалист ще бъде подсилен от съпътстващи лодки, медицински екип, избавител и медии, които ще отразят смразяващото предизвикателство. Ще може ли Емил Атанасов да доближи оттатък лимита, с цел да поддържа своята идея? 16 февруари, събота от 12 ч. Всеки, който желае да види зрелищното събитие и да поддържа Емил, е добре пристигнал. ", споделят уредниците на събитието.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР