В Морската градина на Варна, която по принцип има статут

...
В Морската градина на Варна, която по принцип има статут
Коментари Харесай

Това ще ядоса мнозина! Според общината в Морската градина на Варна има улична мрежа

В Морската градина на Варна, която по принцип има статут на парк, има улична мрежа! Нещо повече, тя освен съществува като такава, само че включва в себе си алеите и площадките. По този метод са показани нещата в планово предложение, което е формирано не от коя да е друга институция, а от община Варна.

„ Уличната мрежа “ на Морската градина се загатва в презентацията за желанията на общината да поеме общо над 40 млн. дълг за довършването на инфраструктурни планове. То ще бъде разисквано с обществеността идващия вторник.



Припомняме, че наскоро в ефира на една от националните малките екрани Морската градина във Варна беше наречена „ квартал “, освен това с най-скъпите жилищни здания. Това провокира остра реакция измежду бранителите на парка, които упорстват в него да няма придвижване и паркиране на коли. Намерението на общината да ремонтира „ уличната мрежа “ (включително алеите като част от нея) на Морската градина е следващото изказване, че на нея не се гледа само и единствено като на парк.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР