В момента военните с доказан COVID-19 са четирима, както и

...
В момента военните с доказан COVID-19 са четирима, както и
Коментари Харесай

Болните от COVID-19 военни са малко, армията в готовност да помага за борба с епидемията

В момента военните с потвърден COVID-19 са четирима, както и още деветима цивилни чиновници. Това сподели началникът на защитата адмирал Емил Ефтимов, съобщи БГНЕС.
" Тяхното положение е устойчиво и позволете ми да изразя моята признателност към военните медици, които са в първите редици на битката с този ковид от началото на месец март ", съобщи Ефтимов.
В Деня на храбростта и празника на Българската войска президентът и висш главнокомандващ въоръжените сили Румен Радев и началникът на защитата сервираха цветя пред паметника на Незнайния боец.
" Честит Ден на храбростта празник на Българската войска и Гергьовден, позволете ми да поздравя всички военнослужещи, цивилни чиновници, ветераните за техния заслужен труд, които сътвориха предпоставки да бъдем съответни на времето и на всички българи ", сподели пред медиите началникът на защитата.
Адмиралът съобщи, че армията е подготвена да пази суверенитета и териториалната целокупност на страната.
" Не се наложи да действаме директно в битката с ковид, само че поддържаме непрекъсната подготвеност да се включим в случай че се наложи ", съобщи адмирал Ефтимов.
Още: " НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 6 май "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР