В момента в спортния свят едва ли има по-голяма сензация

...
В момента в спортния свят едва ли има по-голяма сензация
Коментари Харесай

За какво женският национален отбор по футбол на САЩ е образец

В момента в спортния свят надали има по-голяма сензация от женския народен тим по футбол на Съединени американски щати. Дамите съумяха да завоюват втора поредна Световна купа, а с това повдигнаха и наболелия въпрос за неравностойното възнаграждение.
 Меган Рапино, Световното състезание по футбол за дами, американският тим и равното възнаграждение
Жените, които демонстрират междинен пръст на Белия дом

Каузата, за която научихме на финала на Световното по футбол за дами

И не е единствено до парите, тъй като по време на шампионата звездата на отбора Алекс Морган беше подложена на критика за това, че имитира пиянство на чай при гола си против Англия.

Тогава тя сподели, че съгласно нея това е неуместно, тъй като в жеста ѝ няма нищо обидно, само че се прави на въпрос. Докато в мъжкия футбол играчите си разрешават много по фрапиращи неща, само че се смята за обикновено.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от ESPN (@espn) на Юли 7, 2019 в 2:39 PDT

По време на парада на успеха, проведен в Ню Йорк, на който тимът сподели трофея на почитателите, капитанът Меган Рапино прикова вниманието.

Тя употребява опцията да приказва пред събралите се почитатели, с цел да изкаже възгледите си и да насочи обръщение. Според думите ѝ би трябвало да се стремим да бъдем по-добри, да обичаме повече и да ненавиждаме по-малко.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от ESPN (@espn) на Юли 10, 2019 в 10:20 PDT

Меган Рапино счита, че женският народен тим по футбол на Съединени американски щати е поел огромна отговорност в това да покаже на хората, че могат да бъдат по-добри.
 Алекс Морган, женският народен тим по футбол на Съединени американски щати и танцът на успеха
Алекс Морган и секси танцът на успеха

Женският народен тим по футбол на Съединени американски щати се е отдал на празненства

Тя желае да приемем този тим като образец за това, че всичко е допустимо. Подкрепя думите си с обстоятелствата, че в състава има дами с розови или лилави коси, които имат татуировки. Има както бели, по този начин и тъмнокожи - както хетеросексуални, по този начин и хомосексуални дами.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР