В момента, в който срещнах моята половинка, аз оставих дома

...
В момента, в който срещнах моята половинка, аз оставих дома
Коментари Харесай

Анелия призна, че е срещнала любовта: Много съм щастлива

" В момента, в който срещнах моята половинка, аз оставих дома си на часа “, призна за първи път Анелия, като по този начин удостовери, че живее под един покрив с тайнствения мъж, за който приказва и преди седмица. Става дума за баровския дворец в полите на Витоша, който певица строи години и в който в този момент живее единствено щерка й Ивон.

“Аз пристигам при нея, идваме дружно тук, само че аз оставих този прелестен дом за секунда, тъй като любовта е най-важното нещо “, бе откровена участничката в " Като две капки вода “ в изявление за Нова телевизия.

Изпълнителката не крие, че е щастлива с мъжа до себе си, който търсеше с години. " Той е доста добър, има добра душа, само че и доста грижлив “, изясни Анелия, без да дава повече детайлности за новото си гадже.

“Имам си човек до себе си и съм доста щастлива. Той е прелестен “, не спря да го хвали изпълнителката, която е постъпила много самоуверено, като е оставила сама щерка си, която тази година ще бъде абитуриентка. Ивон, щерка от брака й с Коко Динев, щяла да кандидатства висше обучение, само че мислела да се занимава и с музика.

  " Тя е артистична, рисува картини, само че те са по-скоро занимание “, посочи майка й.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР