В момента в Като две капки вода“ има една троица,

...
В момента в Като две капки вода“ има една троица,
Коментари Харесай

Папи Ханс Развали Изненадата! Ето Кой Ще Бъде Победителят В Като Две Капки Вода!

„ В момента в „ Като две капки вода “ има една троица, която се състезава кой ще бъде най-отгоре. Мисля, че спечелилият ще бъде всред Мария Илиева, Тита и Стефан Илчев. Мисля, че това ще бъде Стефан, тъй като до този миг той демонстрира някои от най-трудните фалшификати. Неговото пеене е шокиращо положително. Убеден съм, че има още доста какво да покаже “, счита Папи. Известният публицист и артист описа за своите страсти и прекарвания в шоуто за преобразявания при гостуването си в „ Здравей България “.

„ Вече се появи синдрома на бойната тайфа. С времето от ден на ден започваме да имаме чувството, че сме дружно в това нещо, което по никакъв начин не е толкоз елементарно, колкото наподобява, въпреки че е занимателно и неизбежно си ставаме по-близки “, разкри Константин. Той добавя, че се усеща доста добре в шоуто, само че към този момент е много изтощен.

Папи споделя, че от време на време няма физическата опция да се приготвя. „ Понякога няма физическата опция да се сготвям. Например за облика на Бисер Киров, който беше ултимативния неуспех до този миг, имах погрешно ляво към 40 минути, през които да преговарям парчето и изобщо не съумях да вляза в облик. За Слави Трифонов имах повече време “, описа Константин.

Папи споделя, че най-трудни са му женските облици, тъй като костюмите постоянно са доста тесни. „ Няма по какъв начин да заприличам на секси кокона, въпреки да се пробвам, само че до този миг не се получава “, споделя Константин.

Папи Ханс разкри кой ще завоюва „ Като две капки вода “ сн. Инстаграм

Папи споделя, че не се състезава за победа в „ Като две капки вода “. „ Не схващам „ Като две капки вода “ като съревнование по пеене. Аз съм индивидът, който минимум се интересува дали ще победи или не. Оставяйки настрани това, имам терзание, тъй като аз пея в един доста пай диапазон, до момента в който останалите хващат от най-ниския до най-високия “, показа още Константин, написа nova.bg.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР