„В момента в информационната сфера има много спекулации, най-различни конспиративни

...
„В момента в информационната сфера има много спекулации, най-различни конспиративни
Коментари Харесай

Украйна опроверга съобщението за опити участници в преговорите с Русия да бъдат отровени

„ В момента в осведомителната сфера има доста спекулации, най-различни тайни теории “, съобщи той.

Американският вестник през вчерашния ден писа, цитирайки и заключения на проверяващия уебсайт Белигкет, че украински договарящи, в това число съветският олигарх Роман Абрамович, получили при започване на този месец, вечерта на 4 март, признаци на отравяне. Това било дело на хардлайнери в Москва, които желали да провалят диалозите. Това бе обявено преди през днешния ден в Истанбул да бъдат възобновени мирните договаряния сред Русия и Украйна.

Един от членовете на украинската делегация Рустем Умеров, посочен от „ Уолстрийт джърнъл “ като един от тровените, написа през днешния ден във Facebook, че е добре и прикани да не се има вяра на „ жълтите вести “. Води се осведомителна война, уточни още той.

В изявление по националната телевизия украинският външен министър Дмитро Кулеба също съобщи, че в този момент всички са жадни за вести и сензации, само че все пак язвително посъветва всички, които ще вземат участие в договаряния с Русия „ да не ядат и пият нищо и за предпочитане да не допира никакви повърхности “, съобщи Ройтерс.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР