В момента тя е съдия в шоуто „The X Factor:

...
В момента тя е съдия в шоуто „The X Factor:
Коментари Харесай

Никол провокира с шпагат по време на концерт в Ню Йорк

В момента тя е арбитър в шоуто „ The X Factor: Celebrity” и сподели на „ учениците” си по какъв начин се прави, по време на концерт в джаз клуб в Ню Йорк.

Бившата другарка на най-хубавия български тенисист Григор Димитров показва своята еластичност, като направи шпагат на сцената и прикова всички погледи на сцената на „ Django” в хотел „ Roxy” по време на първото си соло осъществяване в града от повече от 10 години.



По време на концерта Никол смени два тоалет и ги съчета с дълги лачени черни ботуши, които подчертаха сексапила й. И двата тоалета разкриха съвършените й форми.

Тя пееше буйно с микрофона си, който беше подложен на стойка, преди да го извади, с цел да се движи по-свободно из дребната сцена.



Концертът на изкусителната певица е единствено няколко дни, откакто нейният братовчед Джон беше погубен при престрелка от незнаен причинител. След това Никол разгласява известие в профила си в обществената мрежа Инстаграм, молейки за информация за причинителя на закононарушението и почтено наказване за него.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР