В момента целият Европейски парламент, изобщо Брюкел, учи как са

...
В момента целият Европейски парламент, изобщо Брюкел, учи как са
Коментари Харесай

Цитат на деня: В момента Брюксел учи името на Фон дер Лайен

В момента целият Европейски парламент, въобще Брюкел, учи по какъв начин са произнася името (на германката Урсула фон дер Лайен, номинирана за ръководител на Европейската комисия - бел. ред.). И това е доста показателно. Никой не знае нищо за претендента за президент на най-важния пост в Европейски Съюз, за европейские му възгледи, за това каква стратегия ще отстоява, за това какви са позициите й по съществени въпроси Затова въобще не е обезпечен нейният избор, най-малко от страна на социалистите мога да го кажа напълно несъмнено ".

Това разяснява в предаването " Панорама " водачът на ПЕС Сергей Станишев. Посочи, че въпросът освен в баланс на постовете, а че борбата към този момент една година е за смяна на Европейски Съюз.

По думите му единственият претендент с ясна стратегия за обществена стратегия и стабилно развиване, с ясни задължения за господство на закона, беше Франс Тимерманс. Станишев оцени като отрицателна ролята на Доналд Туск, ръководител на Европейския съвет, който съгласно него не е бил неутрален.

Декларацията на Българска социалистическа партия от през днешния ден, че Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия се разграничава от думите на президента на ПЕС Сергей Станишев, че министър председателят Бойко Борисов работи като общественик, а не като политик, Станишев дефинира с думите, че в никакъв случай не е късно да изпаднеш в неуместно състояние.

Аз съм индивидът, който е водил най-вече политически борби с Борисов, когато става въпрос за национални въпроси, съм подготвен да работим дружно. Този път той ме поддържа, това чакат българските жители, добави Станишев.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР