В момента технологичният свят говори само и единствено за новите

В момента технологичният свят говори само и единствено за новите ...

Защо всички се подиграват на новия iPhone.


В момента технологичният свят говори само и единствено за новите модели на iPhone, които изпълнителният директор на Apple - Тим Кук, представи вчера, 10 септември.
iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max и какво да очакваме от най-новите смартфони на Apple
Какво да очакваме от iPhone 11, 11 Pro и Pro Max

Изненадите на Apple

Не крием, че iPhone 11, iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max са доста впечатляващи и изкушаващи джаджи. Имат много подобрения, както и нови функции.

Една от тях е свързана с предната камера на телефоните и от компанията са решили да я кръстят Slofie. Звучи малко странно, но всъщност е заигравка с добре познатото ни селфи. Функцията позволява да си правим селфита на забавен каданс.

Това, разбира се, ще породи много смешни физиономии, които най-често са и повод да се посмеем с приятели. Не всички хора обаче харесват наименованието на новата функция, пише Comicbook.

I’m already calling “slofie” the worst word of 2019 #AppleEvent
— Federico Viticci (@viticci) 10 септември 2019 г.
Според някои, Slofie печели приза за най-глупава дума на годината. Други пък мислят, че целта на Apple е да създадат нов тренд с тази дума, за който всички да говорят.

iphone 11 looks familiar #AppleEvent pic.twitter.com/jKkRLt59ho
— Picsoûl (@NaRcO265) 11 септември 2019 г.
Като цяло, доста хора в социалните мрежи не приемат много добре наименованието на новата функция. Това обаче може да се промени, когато си направят първото Slofie и го изпратят на приятели. 

How they get the idea of iPhone 11 #AppleEvent pic.twitter.com/IRMjVdTyqq
— Professor Sahb 11 септември 2019 г.
Не липсват и такива, които намериха за смешно разположението на двете камери и светкавицата на гърба на телефона, оприличавайки го с Пикачу или на котлони за готвене. 

Източник: lifestyle.bg