В момента технологичният свят говори само и единствено за новите

...
В момента технологичният свят говори само и единствено за новите
Коментари Харесай

Защо всички се подиграват на новия iPhone

В момента софтуерният свят приказва единствено и само за новите модели на iPhone, които изпълнителният шеф на Apple - Тим Кук, показа през вчерашния ден, 10 септември.
 iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max и какво да чакаме от най-новите смарт телефони на Apple
Какво да чакаме от iPhone 11, 11 Pro и Pro Max

Изненадите на Apple

Не крием, че iPhone 11, iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max са много впечатляващи и изкушаващи джаджи. Имат доста усъвършенствания, както и нови функционалности.

Една от тях е обвързвана с предната камера на телефоните и от компанията са решили да я кръстят Slofie . Звучи малко необичайно, само че в действителност е заигравка с добре познатото ни селфи. Функцията разрешава да си вършим селфита на занимателен каданс.

Това, несъмнено, ще породи доста смешни физиономии, които най-често са и мотив да се посмеем с другари. Не всички хора обаче харесват наименованието на новата функционалност, написа Comicbook.

I’m already calling “slofie ” the worst word of 2019 #AppleEvent
— Federico Viticci (@viticci) 10 септември 2019 година
Според някои, Slofie печели наградата за най-глупава дума на годината. Други пък мислят, че задачата на Apple е да основат нов тренд с тази дума, за който всички да приказват.

iphone 11 looks familiar #AppleEvent pic.twitter.com/jKkRLt59ho
— Picsoûl (@NaRcO265) 11 септември 2019 година
Като цяло, много хора в обществените мрежи не одобряват доста добре наименованието на новата функционалност. Това обаче може да се промени, когато си създадат първото Slofie и го изпратят на другари.

How they get the idea of iPhone 11 #AppleEvent pic.twitter.com/IRMjVdTyqq
— Professor Sahb 11 септември 2019 година
Не липсват и такива, които откриха за смешно разположението на двете камери и светкавицата на гърба на телефона, оприличавайки го с Пикачу или на котлони за готвене.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР