В момента строим десет детски градини, готови сме буквално до

...
В момента строим десет детски градини, готови сме буквално до
Коментари Харесай

Фандъкова: В момента строим десет детски градини

В момента строим 10 детски градини, подготвени сме безусловно до дни да зопоченм още две, а с поддръжката на страната - да стартираме още седем. Това съобщи в ефира на утринния блок на bTV столичният кмет Йорданка Фандъкова.
Най-важното е да се строят детски градини, това го схващат родителите. До този миг над 100 здания на детски градини построихме, само че както знаете, София се рараства. Основният проблем е при дребните деца, до 3-годишна възраст, уточни Фандъкова.
По думите ѝ се строи се стремително съгласно опциите на града. Проблемът е обаче обвързван с съществуването на свободни терени, които да дават отговор на съществуващите разпореждания, сподели Фандъкова.
На здания, които се строят сега, партерните етажи могат да се употребяват за детски градини. Разговарях с министър-председателя Бойко Борисов и той разпореди бързо да се одобряват предложенията, разясни Фандъкова. Тя даде образец с регион " Люлин " - там има подготвеност да стартира градеж на детска градина. Фандъкова сподели, че има проблем с местата и в частните детски градини.
В момента строим 10 детски градини, подготвени сме безусловно до дни да зопоченм още две, а с поддръжката на страната - да стартираме още седем. Готови сме да стартираме строителство на нова детска градина в квартал " Манастирски ливади ", сподели Фандъкова и акцентира, че извънредно значима е ролята на районните кметове, които имат цялостна поддръжка да оферират решения.

По тематиката със прекъсването за към два месеца на топлата вода в четири столични квартала, Фандъкова разяснява, че е обсъждан въпросът и с 20 дни ще бъде скъсен срокът на ремонта през лятото. Йорданка Фандъкова означи, че студентите оферират по-късно да стартират ремонтите, с цел да преминат сесиите и студентските практики.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР