В момента спецсъдът решава дали да задържи за постоянно в

...
В момента спецсъдът решава дали да задържи за постоянно в
Коментари Харесай

Спецпрокуратурата иска постоянен арест за задържаните от Комисията по хазарта

В момента спецсъдът взема решение дали да задържи за непрекъснато в ареста двама души от Държавната комисия по хазарта - някогашният член на комисията - Пламен Георгиев и актуалният шеф отдел " Контролна активност " - Тодор Марков.

Специализираната прокуратура упорства двамата да бъдат арестувани, поради задоволително доказателства, че са взели участие в проведена незаконна група, ръководена от Васил Божков.

Единият от обвинените - Тодор Марков, насочи молбата си към съдията да не приема задържането му под стража, с цел да може да се грижи за болния си татко. Според бранителите му изказванията, че би направил закононарушения, в случай че е на независимост, са неоснователни. Самият Тодор Марков твърди, че преди да стане шеф на отдел " Контролна активност ", дълги години е бил младши специалист и пълномощията му не са разрешавали да извърши закононарушенията, за които го упрекват.
Тодор Марков: Аз съм изпълнявал само и единствено заповеди като специалист на ниско равнище. Съвестно съм си изпълнявал отговорностите. Нито съм виждал, нито познавам някое от лицата, които прокуратурата счита за участници в групата на Божков.  Задържани са някогашен и сегашен член на Държавната комисия по <a href=хазарта " > Задържани са някогашен и сегашен член на Държавната комисия по
хазарта
Специализираната прокуратура изиска "постоянен арест " за Тодор Марков, който е член на Комисията по
хазарта, и за някогашния член на същата комисия Пламен...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР