В момента сме в безпрецедентна криза, тя беше направена по

...
В момента сме в безпрецедентна криза, тя беше направена по
Коментари Харесай

Получаваме целия договорен азерски газ от 1 юли, обеща Петков

" В момента сме в невиждана рецесия, тя беше направена по дизайн още от предишното лято с енергийна рецесия, пристигна войната, минахме през пандемията и имаме доста вероятни оправдания за какво да не се развиваме и да няма напредък ", сподели Кирил Петков.

По думите му сега има голям брой рецесии, само че всяка от тях е опция. Властта ще влага в строителството на част от автомагистралите в страната. Петков напомни за корупционните схеми към построяването на инфраструктурните обекти с раздаването на милиони в аван, предават от Българската национална телевизия.

Премиерът добави, че с изключение на газовите връзки България ще разполага с невиждана апаратура на акумулатори на редовно равнище.

" Никой не е правил това досега. Реално вършим нов съвременен ПАВЕЦ. Това са нови концепции, енергийната ни сигурност дава опция да сме първенци. Правим вложения в човешки капитал – знаете какъв брой STEM центрове отваряме в този момент. Отворихме фонда " Стамболов ", където България ще влага в най-умните си хора, признати в топ университети, в случай че те се върнат назад да работят за България ", сподели още Кирил Петков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР